کارشناسی سنجش و پایگاه اطلاعاتی ناحیه یک

به وبلاگ کارشناسی سنجش و پایگاه اطلاعاتی مدیریت آموزش و پرورش ناحیه یک همدان خوش آمدید

کارشناسی سنجش و پایگاه اطلاعاتی ناحیه یک

به وبلاگ کارشناسی سنجش و پایگاه اطلاعاتی مدیریت آموزش و پرورش ناحیه یک همدان خوش آمدید

کارشناسی سنجش و پایگاه اطلاعاتی ناحیه یک

مدیر وبلاگ : امیر وطنی هویدا

پیوندها

۴ مطلب در تیر ۱۳۹۵ ثبت شده است

۱۶تیر

برنامه امتحانات نهایی کلیه رشته های تحصیلی دوره های

متوسطه(نظری ،فنی وحرفه ای ) و پیش دانشگاهی

شهریور ماه سال تحصیلی 95-94

  

دانلود برنامه

امیر وطنی هویدا
۰۹تیر

فرآیند تغییر رشته در مقطع متوسطه ( دوره دوم )

  با توجه به سوالات مکرر دانش آموزان و همکاران محترم در خصوص تغییر رشته در مقطع متوسطه

به اطلاع می رساند که فرآیند تغییر رشته از پایه دوم به سوم متوسطه ،  به شرح ذیل می باشد:

1-    درخواست کتبی دانش آموز و  ولی( تکمیل نمون برگ شماره 1/2)

2-   استعلام از آموزش جهت تغییر رشته( آیا آموزش اجازه اضافه نمودن ثبت نام در رشته مورد نظر را به آموزشگاه شما در سال آتی را می دهد؟ و امکان ثبت نام در رشته مورد نظر در سیستم بکفا و سناد سال آتی را دارید؟

3-   با عنایت به اضافه شدن دوره تابستان برای پایه اول و دوم توصیه می گردد ثبت نام و تغییر رشته را در دوره تابستان انجام دهید( براساس آیین نامه زمان تغییر رشته خرداد و شهریور پایه دوم است )

4-   معرفی دروس تغییر رشته( در سیستم دانا دروس به صورت حضوری/غیرحضوری و مهارت خارج از کلاس تعریف می شود. در برنامه تحت داس ما برای تغییر رشته از گروه 992 استفاده می کردیم و درکارنامه سالانه جلوی درس مورد نظر تغییر رشته را می نوشت. اما در سیستم دانا ویندوزی مدرسه موقع تعریف دروس تغییر رشته حتماً آن را غیر حضوری تعریف نمایید. توضیح اگر درس حضوری و گروه را 992 تعریف نمایید در سیستم متمرکز منطقه آن درس را جاری محاسبه نموده و در اعلام فارغ التحصیلی به مشکل برخورد می کند. برابر استعلام تلفنی از شرکت پژوهش و اداره کل متبوع  باید به صورت غیر حضوری با گروه 998 تعریف شوند).

5-   ثبت نام و انتخاب رشته( رشته دانش آموز همانی باشد که در خرداد بوده است).

6-  انتخاب واحد دروس تغییر رشته

7-  ثبت نمره از قسمت ورود نمرات انفرادی و حتماً نوع گروه را از اینجا از غیر حضوری به تغییر رشته تغییر دهید( با این کار در کارنامه سالانه جلوی دروس مورد نظر تغییر رشته می نویسد).

بنابراین تغییر رشته در دوره تابستان / غیر حضوری/است

موقع ثبت نمرات انفرادی نوع گروه به تغییررشته تغییر داده شود.

 یادآوری: توجه داشته باشید که اگر دانش آموز با قبولی در دروس تغییر رشته در پایه سوم در رشته جدید ثبت نام نمایید در خلاصه وضعیت دروس اختصاصی رشته جدید را جزو دروس باقیمانده خواهد آورد. و ملزم به گذراندن دروس خواهد بود. حتماً به اعلاع ولی و دانش آموز برسانید که فارغ التحصیل شهریور خواهد شد.

 جهت کسب اطلاعات بیشتر ، به کتاب راهبردهای مدیریت آموزشگاهی تالیف همکار گرامی جناب آقای سید حمید عسگریانی، تابستان 91،صفحات 399 تا 416 رجوع فرمایید.

امیر وطنی هویدا
۰۹تیر

فرآیند و نحوه انتخاب واحد دانش آموزان مقطع متوسطه (دوره دوم ) دردوره تابستان

 

با توجه به سوالات برخی همکاران ، به اطلاع می رساند که بر اساس مفاد ماده 9 آیین نامه آموزشی متوسطه روزانه ، لازم است برای کلیه دانش آموزان پایه های اول ، دوم ، سوم متوسطه و نیز مقطع پیش دانشگاهی که دروس افتاده دارند ، دوره تابستان در سیستم دانش آموزی تعریف شود .جهت جزئیات بیشتر ، توجه همکاران گرامی را به مفاد این ماده جلب می نمایم.

ماده 9 -  چنانچه پس از برگزاری امتحانات خرداد ماه ، بعضی از دانش آموزان در یک یا چند ماده درسی شرایط قبولی را احراز نکنند، دوره تابستانی با رعایت موارد زیر برای آنان برگزار خواهد شد.( اصلاحیه به استناد رای 816 شورای عالی 90/12/02 )

توضیح :

تا قبل از تابستان 91 دانش آموزان پایه های اول و دوم متوسطه در صورت عدم احراز قبولی در دروس تجدید محسوب شده و نمره آنها بعنوان نمره تجدیدی در شهریور ( ادامه دوره ضمن سال) ثبت می شد ولی از سال تحصیلی 91-90 و بعد آن، دوره تابستان همانند پایه سوم ، برای پایه های اول و دوم نیز بعنوان یک دوره جداکانه که نیاز به ثبت نام و انتخاب واحد ( دستی و سیستمی ) اجرا می شود.

1-9 -  برنامه آموزشی در این دوره به مدت 6 هفته است که5 هفته آن به تشکیل کلاس درس اختصاص دارد و یک هفته برای برگزاری امتحانات و اعلام نتیجه منظور می شود. .

2-9 -  دانش آموزان سال های اول، دوم و سوم در دروسی که نمره قبولی کسب نکرده اند، می توانند بدون شرکت در کلاس های دوره تابستانی در امتحانات پایان این دوره که در شهریور ماه برگزار می شود، شرکت کنند. این قبیل دانش آموزان چنانچه در پایان دوره تابستانی موفق به احراز شرایط قبولی در برخی از دروس

نشوند، می توانند بارعایت سایر ضوابط در امتحانات دروس مربوط )به استثناء دروس نهایی( حداکثر تا 10 مهر ماه شرکت کنند. ( اصلاحیه به استناد رای 856 شورای عالی 90/12/02 )

1-2-9-   این قبیل دانش آموزان مجاز خواهند بود در این دوره حداکثر 32 واحد از درسهای باقیمانده را انتخاب کنند که از این تعداد حداکثر 10 واحد را می توانند بصورت حضوری و مابقی را بصورت غیرحضوری انتخاب کنند و در انتخاب واحدهای حضوری اولویت با درسهایی است که دانش آموزان قبلا آنها را انتخاب نکرده اند.

2-2-9 -   انتخاب همزمان درسهای پیش نیاز و اصلی برای دانش آموزان سال سوم در دوره تابستانی و امتحانات دی ماه بعد با رعایت سایر شرایط و ضوابط بلامانع است .

3-2-9- ساعات آموزش هفتگی درسهای نظری وعملی در دوره تابستانی 3 برابر ساعات آموزش هفتگی آن درسها در طول سال تحصیلی است .

 4-2-9-   ارائه درسهای کارگاهی و عملیات میدانی در شاخه فنی و حرفه ای و استاندارد مهارت (درسهای مهارتی) در شاخه کاردانش در دوره تابستانی پایه سوم بصورت حضوری مجاز نمی باشد. لیکن با توجه به ماهیت این درسها ، ادارات آموزش و پرورش مناطق می توانند ، براساس ضوابطی که از سوی دفاتر آموزشی

ذیربط اعلام می شود ، برای دانش آموزان دوره فشرده تقویتی رایگان تشکیل دهند.

نکات مهم :

1- دانش آموزان پایه های اول ،دوم و سوم مقطع متوسطه مجاز خواهند بود حداکثر 10 واحد از درسهای باقیمانده را به صورت حضوری در مرکز مجری دوره تابستانی انتخاب کنند.

2- یادآوری می گردد دانش آموزان دوره پیش دانشگاهی ( روزانه ، بزرگسالان ، آموزش از راه دور ) فقط به صورت غیر حضوری می توانند در امتحان شهریور ماه در دروس افتاده شرکت نمایند.

امیر وطنی هویدا
۰۱تیر
امیر وطنی هویدا